Centre Cultural Castellut

Cuina Bolet

Presentació de “la Cuina del Bolet” a Castalla

El pròxim divendres, 4 d’octubre tindrem l’oportunitat d’assistir a la Presentació del llibre La cuina del bolet, a càrrec dels seus autors, Sergi Gallego –castellut i soci del Centre- i Antoni Belda, professors de la Universitat d’Alacant i coneguts d’altres presentacions i actes. L’obra ha estat doblement premiada en certàmens internacionals i és especialment indicada per aquest moment del calendari, ben propici a la recollida i consum d’aquest apreciat producte. Esperem que la campanya siga bona i puguem posar en pràctica alguns dels consells d’aquest llibre. Sempre que algun castellut publica un llibre intentem facilitar l’acte de presentació al públic de Castalla i, en aquesta ocasió, el plaer és doble, pel bon fer dels autors i pel tema, tan interessant. Ben segur que ens sorprendran amb la seua exposició, obrint-nos les possibilitats de assaborir els tan desitjats bolets, en totes les seues varietats.

La cita és a les 19’30, a la Sala Jove de la Casa de Cultura de Castalla