Centre Cultural Castellut

Homenatge Popular Estellés 2024

Ara en juny, Homenatge Popular a Estellés

Al Centre Cultural Castellut no podíem deixar passar el Centenari del nostre més gran poeta del segle XX, Vicent Andrés Estellés; és per això que, en col·laboració amb altres col·lectius, hem organitzat un seguit d’actes per als dies 21 i 22 de juny. Divendres 21, a les 19’30h, comptarem amb Pau Alabajos qui, amb la col·laboració d’Irene Mira, ens farà un concert-conferència Un desig de pàtria: poesia i compromís en Vicent Andrés Estellés presentació del llibre biogràfic que ha escrit sobre el poeta davant la Casa de Cultura. Dissabte 22, a les 10h, hi haurà un Esmorzar popular amb paradeta de llibres i rifa de productes culturals; seguidament, a les 11h, Cercavila fins a l’escola de la Llauria, amb lectura de poemes, on es realitzarà col·lectivament un Mural Estellesià, amb la participació de tots els assistents que vulguen.

Enguany, l’Alba de Valor que venim celebrant el 22 d’agost, data del naixement d’Enric Valor, farem un Homenatge conjunt Valor-Estellés i, finalment, el 27 de setembre, recuperarem l’activitat del Sopar Estellés al Parc de la Carrasca, amb sopar i recital de poemes d’Estellés.

Tot un seguit d’actes complementaris a l’Homenatge que ja li vam fer en 2013 i 2015 al nostre gran poeta (al nostre web podeu recordar aquestes activitats). Vicent Andrés Estellés es mereix això i més!

Esteu tots convidats!!